ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

icon

Η  «ΑΣΤΟΡ Α.Ε.» µε τη νέα εταιρική της επωνυµία , εµφάνιση και δυναµική σύσταση από τον 12/2002 µε έτος ίδρυσης το 1970 , έχει ως κύρια δραστηριότητα και στόχο της την αρίστης ποιότητας παρεχόµενες υπηρεσίες µιας ολοκληρωµένης µονάδας συστηµάτων καθαρισµού , λεύκανσης και τελικού   φινιρίσµατος   (σιδέρωµα   ,   κολλάρισµα   ,   πακετάρισµα)   του   συνολικού   ιµατισµού ξενοδοχειακών µονάδων.

Η «ΑΣΤΟΡ Α.Ε.» δραστηριοποιείται δυναµικά τα τελευταία εννέα χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερες από 160 ξενοδοχειακές µονάδες , οµίλους και τουριστικά καταλύµατα.

Η «ΑΣΤΟΡ Α.Ε.» έχει επιτύχει την συνεχή ανάπτυξή της, την αναβάθµιση των παρεχοµένων υπηρεσιων, την συνεχή αύξηση (έχοντας πλέον επώνυµη ζήτηση) και κατοχύρωση του πελατολογίου , και µε βάση έρευνες και µελέτες έχει προβεί  σε συγκεκριµένες συνεργασίες µε αναγνωρισµένους προµηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, µε εξειδίκευση στο αντικείµενο της, δηµιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για την αύξηση παραγωγής και το πιο ικανοποιητικό και ποιοτικό αποτέλεσµα-
προϊόν για τους πελάτες της, έχοντας µάλιστα πιστοποιηθεί από το 2007 µε ISO 9001του 2008 από την
TUV AUSTRIA.

Συγκεκριµένα µε το νέας υψηλής τεχνολογίας µηχανολογικό εξοπλισµό δυο µονάδων συνεχούς πλύσης  τούνελ-πρέσα-στεγνωτήρια-ιµάντες  φόρτωσης  και  µεταφοράς    JENSEN  -  SENKING καθώς και οκτώ πλυντηριοστυπτηριων , τρεις πλήρης µονάδες συστήµατος σιδερώµατος- διπλώµατος καθώς και πέντε δηλωτικών µηχανών KANNEGIESSER έχει δυνατότητα ποιοτικής παραγωγής έως και 4.5000 κιλά την ώρα.
Η συνεργασία µε την ECOLAB-HENKEL δεν περιορίζεται µόνο στην προµήθεια – αυτοµατοποιηµένων συστηµάτων – ελέγχων απόδοσης των αναγνωρισµένων βιοµηχανικών απορρυπαντικών αλλά και στην εγκατάσταση νέων πρωτοποριακών ενεργειακών – οικολογικών συστηµάτων επεξεργασίας και ανακύκλωσης των αποχετεύσεων της πλύσης Εnergy optimizer & Aquacycler της ΕCOLAB-HENKEL για την ανάκτηση θερµοκρασίας και νερού.
Έχει προβεί στην αγορά ποιοτικού ιµατισµού για την διάθεση leasing σε ξενοδοχειακές µονάδες
& εστιατόρια από επώνυµους οίκους όπως LANGHEINRICH  Γερµανίας για την εστίαση , FRETTE Ιταλίας για το µπάνιο και ΚΥΡΠΟΓΛΟΥ ΑΕ για το δωµάτιο.

Η άκρως επαγγελµατική αντιµετώπιση των πελατών της µε τα ποιοτικά επίπεδα των παρεχοµένων υπηρεσιών σε όλους τους τοµείς και η δηµιουργία σχέσεων εµπιστοσύνης µαζί τους, έχουν δηµιουργήσει   τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται σήµερα η ανοδική της πορεία και   η ενίσχυση της θέσης της ανάµεσα στις εταιρίες του κλάδου.

Με τα παραπάνω η «ΑΣΤΟΡ Α.Ε.» σε ένα χώρο 11.500 τ.µ. µε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.400 τ.µ. στο 1ο   χλµ Αγίου Νικολάου – Ιεράπετρας και µε ένα στόλο έντεκα αυτοκινήτων φορτηγών νέας τεχνολογίας MERCEDES-BENZ Atego – Vario και DAF LF – CF έχει την δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών σε όλα τα σηµεία εξυπηρέτησης σε όλους τους νοµούς της Κρήτης.

Όλα τα τµήµατα της εταιρίας – ∆ιοίκησης , Πωλήσεων , Παραγωγής , Ελέγχου , Τεχνικής Υποστήριξης και Μελετών – καθώς και οι εξωτερικοί συνεργάτες της σε Ελλάδα και Γερµανία , συµβάλλουν στην επίτευξη του στόχου της που είναι η ανάπτυξη , µέσα από την διαρκή έρευνα και βελτίωση των προσφερόµενων υπηρεσιών.

Λένε για μας

ALL MY BLACK CLOTHES ARE DIRTY

Νέα - Εκδηλώσεις

1η Αυγούστου 2012
Έναρξη λειτουργίας Βιομάζας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Περιοχή Καστέλλι Αγ. Νικολάου Λασηθίου Κρήτη, Τ.Κ. 72100
Τηλ: 2841022358
FAX: 2841025724
E-mail:info@astorsa.gr